Select your language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Freelancer - независим работник



Това е един от най-бързо развиващите се начини за онлайн доход по целия свят! И най-печелившия :)
Работата на независимия работник (freelancer) е да свърши възложена му задача в определен срок и срещу точно определно заплащане.
Въпросните задачи зависят от вашите възможности - набиране на текстове на компютър, преводи от и на различни езици, изработка на сайтове, програмиране, фотография... и т.н, и т.н. Хубаво е да имате портфолио, което да представяте на работодателя, когато кандидатствате за проект. В началото ще ви бъде трудно (особено ако нямате други завършени проекти), трудно ще ви избират за работа, но с упоритост и постоянство, успехът няма да закъснее! Важно е да кандидатствате за такива проекти, каквито можете да изпълните докрай, да им отделяте максимално време и разбира се, работата ви да е качествена!

Отново предимството е, че работите от вкъщи без да се налага даже да се виждате с работодателя, възложил задачата (разбира се това зависи и от самият проект), и сте си сам шеф!

Сайтове:
http://www.freelance.bg
http://www.freelancer.com
https://fiverr.com

2 коментара:

Фрийланс България каза...

Тази информация не е коректна. Във Freelance.bg никога не е имало комисионни и никога не е удържано каквото и да е било :)

Wpmenus каза...

WordPress Divi Development Service

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...