Select your language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Печелене от собствен сайт/блог


Днес забелязах, че PR на блога е скочил направо на 3! А е едва на 4 месеца. Това ме убеждава за пореден път колко грешно е да се използват всички видове помощни софтуери за повишаване на трафика и автоматични събмитъри. За чичко Гугъл определено важи поговорката "Бързата работа, срам за майстора".
Затова в следващите постове ще ви разказвам за ползите да си имате собствен блог или сайт. При правилна поддръжка, постоянство и търпение можете да печелите много повече от допълнителен доход.
Накратко основните правила:


1. Започнете с нещо лесно и безплатно - блог (blogger, wordpress, dir, hit.bg ...). За сайт ще ви трябват пари, за да си купите хостинг и домейн. Разбира се, ако блога ви потръгне, винаги можете да прехвърлите цялото му съдържание върху купеният хостинг.
2. Пишете/Разказвайте за това, което знаете/разбирате най-добре.
3. Когато имате вече няколко поста в блога си, можете да започнете да го популяризирате. ТУК има винаги актуална информация за всички видове уеб директории, търсачки, сайтове за споделяне на връзки и много други места където да представите сайта си. Единственото условие да ползвате списъка е да станете фен на страницата.
4. Грижете се сайта/блога ви да предлага винаги актуална иформация.
5. Не копирайте съдържание от други сайтове/блогове!

И това май са най-важните неща, които трябва да знаете за да започнете. След това ще ви разказвам (а и вие можете да намерите допълнителна информация) за това как се печели от сайт.

Ако съм пропуснала някоя важна точка или правило, чувствайте се свободни да споделите :-)

1 коментара:

Unknown каза...

интересно е

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...