Select your language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Ebay



Много хора от цял сват печелят пари продавайки вещите си в ebay.
Всеки ден се продават десетки хиляди стоки, което носи високи доходи на опитните продавачи.

Ако никога не сте ползвали Ebay, опитайте се да продадете някои ваши неща като за начало, за да видите как става търговията. За да получите висок положителен рейтниг на продавач, можете също да купувате и препродавате, но само стоки от един вид продукти! Много е важно да сте коректни и любезни с купувачите, да изпращате стоката в определен срок.



За да изберете какво да продавате, можете да направите advanced search функция на eBay, за да разберете какво най-много се търси и продава. Да предположим че искате да продавате компютърни игри - има много игри, които можете да купите и препродадете, но ако не знаете, коя от тях ще продадете, можете да загубите много пари. Затова сега трябва да решите от къде да получавате стоките си. Можете да използвате търговци на едро или така наречените dropshippers. Вторите разполагат с целия набор от стоки, с които можете да започнете своя бизнес, а най-хубавото (според мен) е че плащате стоката след като сте получили плащане от купувача, демек не е нужно да притежавате стоката, а само да изпратите адреса, където трябва да се получи. Докато при търговците на едро, трябва да купите стоката, да имате място, където да я съхранявате, а има и риск да не се продаде.
Друго важно нещо, за което е хубаво да помислите е ценовия диапазон. Ако продавате стоки за няколко долара, то вие няма да правите много пари. Друго важно нещо е да продавате не най-скъпите продукти, а тези от които най-много разбирате. Това ще ви донесе много повече успехи!
И накрая, но не на последно място по важност - ако искате да пожънете успех и повече пари, трябва да сте много търпеливи и постоянни!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...